„Заједно, једни за друге” широм Србије

Поводом традиционалног Дана добровољаца, неколико стотина запослених у Алфа банци Србија ове године организовало је

акцију постављања кука доброте с храном и одећом намењеном свима којима је помоћ потребна.

Акција „Заједно, једни за друге!“ одвијала се у Београду, Параћину, Суботици, Крагујевцу, Ужицу и Обреновцу и запослени банке сопственим примером показали су да су емпатија и брига за суграђане део корпоративне културе Алфа банке Србија. Градови Србије тако су добили још неколико места на којима сви којима је помоћ неопходна могу пронаћи трагове доброг дела.

Куке доброте су попримиле глобалне размере и прате трендове повратка поверења у хуманост и добру људску природу у савременом друштву у време када је отуђеност постала превелика. Алфа банка је прва компанија која се организовано прикључила тој светској акцији помагања ближњима.

Вишак прикупљене одеће и хране достављен је Верском добротворном старатељству Српске православне цркве, које ће робу дистрибуирати најугроженијима.

– Овогодишњи Дан добровољаца Алфа банке поново је показао колико смо привржени заједници и правим вредностима – казао је директор Сектора пословне мреже Алфа банке Александар Чортан поводом акције „Заједно, једни за друге!“. – Веома нам се допала идеја да учествујемо у акцији постављања кука доброте јер тако на непосредан начин омогућавамо свим угроженима да једноставно дођу до неопходних намирница и одеће.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести