Још једна регионална награда Аеродрому "Никола Тесла"

БЕОГРАД: Аеродром "Никола Тесла" у Београду освојио је престижну регионалну награду "Сарајево Бусинес с Бридге Ањардс 2018" за остварене најбоље пословне резултате у последње четири године.
aerodrom nikola tesla
Фото: Tanjug (D. Kujundžić, ilustracija)

Награда београдској ваздушној луци, у категорији "Бусинес с оф тхе yеар", припала је и због значајног пораста авио-саобраћаја, јасне визије будућности у области одрживог развоја, тржишног учешцћа, профита и позитивног утицаја на окружење, наводи се у саопштењу аеродрома.

Признање је на свечаној церемонији у Парламенту БиХ уручено Саши Влаисављевићу, в.д. генералном директору београдског аеродрома у присуству светских и регионалних политичких и пословних лидера.

Церемонија је организована у оквиру међународне пословно-инвеститорске конференције "Сарајево Бусинес с Форум", која је девети пут у Сарајеву одржана 25. и 26. априла.

Престижна признања "Сарајево Бизнис Бриџ авардс" додељена су у шест категорија компанијама и појединцима који су својим радом и иновативним идејама допринели развоју предузетништва и унапређењу инвеститорске климе у региону.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести