Најава продаје 39 предузећа у стечају

Агенција за приватизацију саопштила је данас да ће поново објавити оглас за продају стечајних дужника или њихове имовине, а реч је о 39 предузећа у стечају.

Међу имовином која ће се наћи на продаји су и станови на Новом Београду, власништво предузећа Рад, као и објекти Србијанке из Ваљева.

На продаји ће бити друштвено предузеће Утва, који има спорна права на имовини, непокретности Радничког одмаралишта у Водицама код Шибеника, као и Икоп из Петровца, чија је делатност штављење и дорада коже, а има 23 објекта површине веће од 6.500 метара квадратних.

Међу субјектима чија ће имовина бити оглашена за продају су Прва српска фабрика шећера "Димитрије Туцовић", и то опрема и секундарне сировине предузећа.

Заинтересовани ће моћи да купе робне куће и локале Напретка из Ковина, пословни простор у Мекензијевој улици у Београду грађевинског предузећа Дом, производни комплекс текстилне индустрије Нитекс из Ниша у Медвеђи...

На листи стечајних дужника који ће се наћи на листи за продају су Вратство инжењеринг из Алибунара, ИМК 29. новембар из Суботице, Фадип из Бечеја, Импекс из Новог Сада, Хинс из Новог Сада, Бачкатранс из Врбаса, Слога из Змајева, Ковиља, Континентал БШ из Новог Сада, Југоекспорт систем ЈЕС корпорација, Тамиш  и Тргопродукт из Панчева...

Све информације потенцијални купци могу добити код Агенције за приватизацију на мејл info@priv.rs или на телефон 011/3020800.
(Танјуг)

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести