Економија - Наслови

Пон, 22. Сеп. 2014. - 23:35h | sava.savic
Представници Европске уније су спремни да са Русијом разговарају о гасоводу Јужни ток уколико руска страна то затражи, саопштено је јуче из Европске комисије.
Губиташи само трошак за државу
Пон, 22. Сеп. 2014. - 22:10h | sava.savic
Држава ће ове године из буyета морати да издвоји више од милијарде евра како би покрила дугове које су направила јавна предузећа. С друге стране, целокупна уштеда која ће се на годишњем нивоу направити смањивањем плата у јавном сектору и пензија
Ваљда се нећемо смрзавати кад дође зима
Пон, 22. Сеп. 2014. - 22:06h | sava.savic
Грејна сезона је на прагу, а ове године је, после неколико уобичејених кад је набавка енергената у питању, прилично проблематична. Наиме, велика је вероватноћа да ће недостајати енергенти, а разтлога је много.
Пон, 22. Сеп. 2014. - 21:59h | sava.savic
Скупштина Привредне коморе Србије у уторак ће изабрати новог председника. Мирослав Милетић, тренутни потпредседник ПКС и генерални директор концерна „Бамби Банат”, кандидат је који има највише шансе да буде изабран.
Aеродрому треба карго центар
Пон, 22. Сеп. 2014. - 21:52h | sava.savic
Градоначелник Зрењанина Чедомир Јањић изразио је очекивање да ће највећи град у Банату убрзо постати једна од значајних локација у Србији у којима су реализоване кинеске привредне инвестиције.
Пон, 22. Сеп. 2014. - 14:15h | nada.jaukovic-djivuljskij
Потпредседница владе Зорана Михајловић изјавила је данас да влада још није добила план за реформу Србијагаса који ће, у складу са директивама ЕУ, морати да подели делатности.
Пон, 22. Сеп. 2014. - 09:39h | nada.jaukovic-djivuljskij
Потпредседник владе Расим Љајић изјавио је синоћ да нема разлога да дође до поскупљења основних животних намирница рекавши и да још није донета одлука о повећању цена гаса и струје, као и да прича о социјалним картама не стоји.
Грађани се све ређе одлучују на куповину стана
Нед, 21. Сеп. 2014. - 21:25h | sava.savic
Грађани Србије никако да дочекају да камате на банкарске кредите код нас знатније падну, напоротив очекује се мали раст код стамбених кредита. Разлог је што се од почетка овог месеца промет некретнина, па самим тим и послови као што су овера уговора о купопродају некретнина,
Нед, 21. Сеп. 2014. - 09:42h | nada.jaukovic-djivuljskij
Смањивање плата и пензија само је једна од десет мера штедње, рекао је за данашњи "Блиц" министар финансија Душан Вујовић. "Спровешћемо одмах свих десет мера и рачунамо да ћемо њима, уз озбиљан план за повећање прихода,
Фото: Б. Лучић
Суб, 20. Сеп. 2014. - 23:35h | sava.savic
У седмици за нама локалне власти у Новом Бечеју сумирале су резултате туристичке сезоне, при чему је оцењено да суВеликогоспојински дани били успешнији него икада до сада. По речима председника општине Саше Шућуровића, током светковине је угошћено више од 200.000 посетилаца,