Хроника
За првих шест месеци ове године у Јужнобачком округу догодила су се у просеку готово два разбојништава дневно, од којих 21 у фирмама где се броји готов новац. Готово сва дела, од 12 општина тог подручја, изврше се у Новом Саду.
slika
Марко Милићев у проводу  (Фото: „Фејсбук”)
Министарство правде припрема документацију за екстрадицију Марка Милићева да би се пред надлежним органима Кине покренуо поступак за његово изручење.
Тужилаштво за ратне злочине доставило је главном тужиоцу Еулекса Џонатану Рателу све информације којима располаже о турском лекару Јусуфу Сонмезу, након што га је прошле недеље,
Припадници новосадске Полицијске управе запленили су мање количине хероина и марихуане, сазнаје „Дневник” незванично. На путу Челарево–Гајдобра, око два сата,
Припадници Речне јединице царине спречили су покушај кријумчарења 2.200 килограма пшенице на десној обали Дунава, саопштила је јуче Управа царина.

Остале вести

Аутомобил "кантримен" снимиле су сигурносне камере
Министарство правде Србије ће у најкраћем року, одмах по превођењу целокупне документације на кинески језик, доставити надлежним органима Кине захтев за изручење Марка Милићева, осумњиченог за изазивање саобраћајне несреће
Септембар 02, 2014
slika
Крагујевачка криминалистичка полиција ухапсила је С.С.(36) из Крагујевца због сумње да је убила Б.К.(62) из Бадњевца код Баточине, саопштила је данас полиција.
Септембар 02, 2014
slika
Јусуф Сомнез  (Архивски снимак, Фото: Бета/АП)
Тужилаштво за ратне злочине доставило је главном тужиоцу Еулекса Џонатану Рателу све инфомације којима располаже о турском лекару Јусуфу Сомнезу, након што га је прошле недеље, уз помоћ сведока сарадника, лоцирало у Холандији, у Амстердаму.
Септембар 02, 2014
slika
Фото: Б. Лучић
Након завршеног једногодишњег школовања у Центра за основну полицијску обуку у Сремској Каменици, 322 припадника 11. класе почело је да ради у новосадској Полицијској управи управи.
Септембар 01, 2014
slika
Настрадали Ервин Билицки
Веће за малолетнике новосадског Вишег суда, којем је председавала судија Милица Новаковић, донело је одлуку да се Бечејац П. П. (15) упути на издржавање казне у Васпитно-поправни дом у Крушевцу
Септембар 01, 2014
slika
Таксиста Д. С. осумњичен је да је у Улици књегиње Љубице у Београду убио из пиштоља Жељка С. после свађе око плаћања рачуна и батина које је добио од убијеног и још једног младића.
Септембар 01, 2014
slika
Марко Милићев, који је осумњичен за убиство Луке Јовановића на Бранковом мосту у Београду, ухапшен је у Кини, саопштио је министар полиције Небојша Стефановић.
Септембар 01, 2014
slika
Полицијски службеник Д. Т. (34) и још три особе ухапшене су данас недалеко од Краљева у наставку акције сузбијања шверца наркотика, при чему је заплењено и 13.5 килограма биљне материје, за коју се претпоставља да је марихуана.
Септембар 01, 2014
slika