Хроника
Велибор Совровић
Бивши генерални директор Саобраћајног предузећа „Ласта” из Београда Велибор Совровић и још четири особе ухапшени су под сумњом да су злоупотребама оштетили
slika
Више од 1.600 волонтера јавило се Игору Јурићу да желе да помогну у сакупљању потписа за подношење иницијатице за усвајање „Тијаниног закона”
Трећи основни суд у Београду одредио је притвор до 30 дана за шест пријатеља Марка Милићева, који се сумњиче да су му помогли након што је, 25. јула својим возилом „мини-кантримен"
– У Ургентни центар у Нишу примљено је седам путника који су повређени у саобраћајној несрећи код села Језеро, у општини Сокобања.
Београдска полиција је идентификовала, а припадници нишке Полицијске управе пронашли су и привели Радомира Ј. (74) због убиства супруге Милеве (70)

Остале вести

Аутобус "Сокопревоза" слетео је данас у провалију код места Језеро у општини Сокобања, а како је рекао директор Дома здравља "Сокобања" Драгољуб Петровић у несрећи нема погинулих, док је седам особа повређено.
Август 20, 2014
slika
Тракториста Д.Н. (58) година из Рековца, погинуо је када је трактором у селу Калудра ударио у конструкцију моста, изјавио је данас Танјугу начелник Саобраћајне полиције у Јагодини Владан Николић. Несрећа се догодила синоћ око 22 сата а Д.Н. је погинуо на месту,
Август 20, 2014
Полицијска управа у Новом Саду саопштила је данас да је командир Полицијске испоставе у Бачу спречио обрачун двојице мештана Бачке Паланке, на улици у том граду, у којем је један од њих рањен из ватреног оружја.
Август 20, 2014
slika
Беживотно тело Милеве Ј. (70), чији је нестанак пријављен полицији у суботу, пронађено је гаражи породичне куће, а по првим информацијама, жена је претучена насмрт.
Август 19, 2014
slika
Курдска телевизија објавила је да је у борбама убијен косовски Албанац Лавдрим Мухаџери, који се својевремено прикључио џихадистима Исламске државе, а његово тело показано је на програму те телевизије.
Август 19, 2014
slika
Неколико хитаца завршило у паркираном форду
Зоран М. (55) из Обровца, код Бачке Паланке, пензионисано војно лице, пуцао је око 16 сати у Предрага Р. (49) из пиштоља марке магнум и том приликом му нанео две прострелне ране, у ногу и руку.
Август 19, 2014
slika
За Марком Милићевим, који се сумњичи да је 25. јула 2014. године возилом „мини кантримен” ударио Луку Јовановића који је потом преминуо, расписана је црвена потерница Интерпола, што значи да ће бити ухапшен где год буде идентификован, саопштио је синоћ МУП.
Август 19, 2014
slika
Трећи основни суд одредио је притор до 30 дана возачу таксија Саши Јанковићу који је превезао пријатеље Марка Милићева, након што је он својим аутом "катримен" усмртио Луку Јовановића пре више од две седмице на Бранковом мосту, рекао је портпарол суда Игор Величковић Танјугу.
Август 19, 2014
slika