Туристичка понуда Новог Сада на Сајму туризма

НОВИ САД: На 52. Међународном сајму туризма, који се одржава од 3. до 5. октобра на Новосадском сајму, Туристичка организација Града Новог Сада представила је туристичку понуду Новог Сада и околине.
t
Фото: TONS

Понуда Туристичке организације Града Новог Сада, промоција Новог Сада и околине обухватиће бројне манифестације и догађаје, програме културних установа и смештајних капацитета.

Нови Сад као city break дестинација пружа богат садржај и незаборавне тренутке, због којих туристи увек желе да се врате у Нови Сад.

Поред Туристичке организације Града Новог Сада, на штанду ће се представити и ОПЕНС организација програмом који је намењен млађој популацији, с обзиром на то да је Нови Сад изабаран за Омладинску престоницу Европе 2019. године.

Фото: TONS

У току сајма представници ТОНС-а имаће бројне сусрете са туроператорима из иностранства, представницима сектора туризма, као и председницом светске федерације туристичких водича и  узети учешће на семинарима и скуповима који ће се одржати током сајамске манифестације.

 

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести