Објављен трејлер филма “Solo: A Star Wars Story” (ВИДЕО)

После тизера током Супербола, напокон је објављен и дуго ишчекивани трејлер “ Solo: A Star Wars Story”, најновијег дела непоновљиве франшизе Звезданих ратова.
solo, yt printscreen
Фото: Youtube Printscreen

У питању је још једна међу епизода а, као што наслов наговештава, у питању је прича о авантурама младог Хана Солоа и његовог нераздвојног пријатеља Чубаке, из времена када су били неустрашиви и озлоглашени шверцери који су на свој начин излуживали злу Империју пре него што су упознали Лука и Леју и званично придружили побуњеницима.

Главна звезда новог филма компанија Диснеи и Лукасфилмс је Олден Еренрајх (Alden Ehrenreich), који тумачи шармантног кријумчара и омиљеног позитивног негативца Солоа, док је улога његовог пријатеља Ланда Калрисиана поверена Доналду Гловеру (Donald Glover). Поред њих, у филму се појављују и Вуди Харелсон (Woody Harrelson), Емилија Кларк (Emilia Clarke), Тенди Њутн (Thandie Newton) и Фиби Волер-Бриџ (Phoebe Waller-Bridge).

Занимљиво и потпуно неуобичајено је да је први материјал објављен тек сада, иако ће филм бити бити премијерно приказан већ у мају ове године.

Режију филма потписује чувени Рон Хауард (Ron Howard), након што су првобитни режисери Фил Лорд (Phil Lord) и Кристофер Милер (Christopher Miller) отпуштени од стране Лукасфилма због креативних разилажења.

Премијера “ Solo: A Star Wars Story” је заказана за 25. мај, стрпимо се још само мало...

А. Г.

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести