Прича о фасцинантном животу П.Т. Барнума стиже у биоскопе

БЕОГРАД: Филм “Величанствени шоумен”, који је недавно добио три номинације за Златни глобус, стиже у домаће биоскопе 28. децембра, најавио је дистроибутер МегаКом филм. 
velicanstveni soumen
Фото: Youtube Printscreen

Редитељ Мајкл Грејси доноси на велико платно музички спектакл, у којем главну улогу тумачи Хју Џекман.

Џекман је отелотворио лик врхунског бизнисмена и шоумена П.Т. Барнума, који је основао циркус назван “Barnum and Bailey Circus“, а који је остао запамћен као највећи спектакл који је освојио публику широм света.
П.Т. Барнум је неко кога бисмо данас назвали иноватором. Он је веровао да се живот врти око забаве, маште и вредног рада, каже Џекман. 

Он подсећа да 1850. Америка није била ово што је данас. 

Људе је ограничавала породица у којој су рођени, као и сталеж коме припадају. У то време, људи су идеју о забави сматрали за нешто што се граничи са злом. Међутим, то је само подстакло Барнума да се бори против колотечине. Он се одлучио да живи свој сан. И то је и урадио, рекао је популарни глумац.

Џекману су се придружили Зек Ефрон у улози Барнумовог партнера Филипа, Мишел Вилијамс као Барнумова жена Черити, Ребека Фергусон као шведска супер звезда Џени Линд и Зендаја као играчица на трапезу Ен Вилер.

Филм доноси музичке “посластице” које је написао двојац Бенџ Пасек и Џастин Пол, добитници Оскара за музику у прошлогодишњем мјузиклу “Ла Ла Ланд”.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести