Вучић са Алабаром: Још бржа реализација „Београда на води“

БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић разговарао је данас са директором компаније Игл Хилс Мухамедом Алабаром о свим фазама пројекта Београд на води и истакао да је захваљујући таквим инвестицијама привреда Србије сада на стабилном путу раста и развоја.
1
Фото: Tanjug

Алабар је поздравио економске реформе, које је Србија спровела, и обећао још бржу реализацију свих фаза ове инвестиције, како би пројекат био завршен што пре, саопштила је Служба за сарадњу са медијима председника.

"Када смо разговарали 2013. године, стопа раста економије била је ниска, али је, захваљујући инвестицијама, као што је пројекат Београд на води, привреда Србије сада на стабилном путу раста и развоја. Најзапуштенији део града, који тренутно представља највеће градилиште, на којем је ангажовано преко 1.500 радника свакога дана, претварамо у најлепши део престонице", истакао је председник Вучић. 

Двојица саговорника разговарали су о значају ове инвестиције за економски развој Србије. 

Председник Вучић захвалио је принцу престолонаследнику Уједињених Арапских Емирата шеику Мохамеду бин Заједу ал Нахјану и директору компаније Еагле Хиллс Мухамеду Алабару на улагањима која су покренули у Србији, наводи се у саопштењу. 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести