Бараж за Подручну лигу Зрењанина: Победа Клека

У првом сусрету баража полуфинала за попуну Подручне лиге Зрењанина екипа Клека је као домаћин савладала трећепласирани тим МФЛ Житиште-Кикинда Рохама са 3:0.
fudbal
Фото: Dnevnik.rs

Рохам - Клек 0:3 (0:2)

НОВА ЦРЊА: Игралиште  Рохама, гледалац 200, судија: Радуловић (Елемир), стрелци: Ћуровић у 18. Стевић у 32. Обрадовић у 68. минуту. Жути картони: Ћирић, Вукмировић (Рохам), Милановић, Чуровић (Клек).

РОХАМ: Јовин, Хорват, Радин, Челекетић, Ћирић (Вукмировић), Лајош, Глигорин (Тодор), Балог (Костић), Жолт, Карачоњи, Стојановић.

КЛЕК: Стојков, Стевић, Богдановић, Ножинић (Ковачевић), Коснић, М. Стојаковић, Чубрило (Дидулић), Милановић, Обрадовић.

Мрежу домаћег голмана Јоце Јовина први је начео у 18. минуту Ђуровић, да би резултат удвостручио Иван Стевић. Домаћин је настојао да поравна резултат, али у томе није успевао, а гости из Клека преко Вука Обрадовића постигли и трећи погодоак. вом победом екипа Клека мирно дочекује реванш меч који је на програму у четвртак (13. јуна).

М. С.

Реванши

Одиграна су оба меча полуфинала баража за попуну упражњеног места у Подручној лиги Зрењанин, у којем учествују другопласирана и трећа екипа Градске лиге Зрењанина и МФЛ Житиште – Кикинда.

Другопласирани тим Градске лиге Зрењанина Клек као домаћин у Новој Црњи са 3:0 савладао је домаћу екипу Рохама.

У Фаркаждину крај Зрењанина састали су се трећепласирана екипа Градске лиге Зрењанина Тамиш и другопласирана екипа МФЛ Војводина из Башаида. Домаћин је победио.

Данас се у Башаиду састају Војводина и Тамиш, а сутра у Клеку играју Клек и Рохам.

Оба меча заказана су за 17.30 часова. Победници ових сусрета играће у финалу два меча.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести