Милојевић: Бен и Хајдин се добро уклопили

ПАФОС: Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић задовољан је радом екипе на припремама у кипарском Пафосу и поручио да су се зимска ојачања Мохамед Ел Фарду Бен и Стефан Хајдин брзо уклопили у екипу.
vladan milojevic
Фото: Tanjug (S. Radovanović)

Задовољан сам учинким и мотивацијом, као и залагањем. У овом тренутку смо мало у лакшој позицији него летос, скоро сви играчи су остали са нама и они су навикли на мене, а ја на њих. Нови играчи су се добро уклопили. Бен није много играо, мало је ван такмичарског ритма, очекујем да ће брзо бити на правом нивоу што се тиче физичке припреме, рекао је Милојевић за клупску телевизију.

Поред Бена у јануару је стигао и доскорашњи леви бек суботичког Спатака Стефан Хајдин.

Хајдин је играч којег смо узели јер је квалитетан, наше је дете, добро се уклапа и биће му потребно још времена, али нема ту никаквих проблема, казао је Милојевић.

Додао је и да су омладинци оставили веома добар утисак.

Код њих ми је много битно то што су професионалци и добри момци, желе да уче и да раде. Њихов таленат није споран, али да би био прави фудбалер и професионалац, поред талента мораш да будеш и добар момак. Изузетно задовољан њима, они су будућност Црвене звезде и на њих ћемо се  се ослањати. Пресрећан сам што их имам.

Изнео је низ похвала на рачун домаћина на Кипру, истакавши је Црвена звезда имала одличне услове.

На Кипру смо се осећали као код куће. Терен је био у одличном стању. Кипрани су народ који обожава и прати фудбал, морам да се захвалим људима из хотела, као и општине јер су нам дали главни терен, закључио је тренер лидера Суперлиге.

Црвено-бели се данас враћају у Београд са припрема на Кипру, а потом ће други део обавити у турској Анталији.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести