Регионална А2 лига: Драма, па голеада Воше

Иако крајњи резултат то не говори, Војводина је теже од очекиваног изашла на крај са Соларисом из Шибеника.
Vojvodina-Solaris/F. Bakic
Фото: Ф. Бакић/ Детаљ с утакмице

Мучили су се Новосађани у прве три четвртине, два-три пута чак успевали да обезбеде и три гола разлике, али су се борбени Шибенчани увек враћали у утакмицу. Водила је Војводина на крају друге четвртине 7:4, па средином трећег периода и са 8:5, али су играчи Солариса на крају треће четвртине успели да смање на само гол заостатка (8:7).

Почетком четвртог дела као да су се пробудили Новосађани погоцима Ћатовића и Прекогачића стекли предност 10:7. А онда је уследио драматични период. Наиме, руски играч Кинцурашвили у редовима Солариса од почетка меча је правио екцесе, а онда је бурно реаговао после једног прекршаја и ударио три играча Војводине од којих је најгоре прошао Радослав Филиповић пошто му је избио зуб. Када су се судије смерили ситуацију, Руски играч је искључен без права замене, а досуђен је “бруталити”, а значи да је његова екипа 4. минута играла са играчем мање. Управо то искористили су Новосађани и на крају постигли још седам голова па су убедљиво славили на крају са 15:7.

Г. Маленовић

Војводина - Соларис 15:7 (3:3, 4:1, 1:3, 7:0)

НОВИ САД: Базен Слана бара, гледалаца 200, судије: Путниковић, Балажевић (обојица Београд). Играч више: Војводна 15 (4), Соларис 8 (1). Два играча више: Војводина 1 (0). Петерци Војводина 1 (1).

ВОЈВОДИНА: Филиповић (6 одбрана) Чабрило 1, Васин 1, Тинтор, Прекогачић 2, Ћук, Ћатовић 2, Рогач 5, Шулц 1, Васић, Марчета 3, Ристић, Тубић.

СОЛАРИС: Јукић, Маленица, Комадина, Штркан, Петковић 1, Нимац, Влаховић 2, Рак, Копрчина, Булат, Пеличарић 3, Зеферовић, Кинцурашвили 1. 

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести