Анастасија моћним гласом опчинила публику у Комбанк арени

Позната америчка певачица Анастасија (Anastacia) синоћ је одржала концерт у Комбанк арени у оквиру своје турнеје "Resurrection",

а својим величанственим и гламурозним гласом опчинила је београдску публику.

Анастасија је концерт почела једном од најпознатијих песама у својој каријери "Left Outside Alone", а затим су се низале добро познате нумере: "Staring at the Sun", "Welcome To My Truth", "Pieces Of A Dream","Paid My Dues" и "Sick And Tired".

"Ова песма ми много значи и замолила бих вас да певате са мном рефрен пошто се увек расплачем када је певам", рекла је Анастасија пре извођења нумере "Heavy On My Heart" .

У току концерта певачица је одговарала на питања публике која су била у кутијици на сцени, неке од фанова је изводила на бину да се сликају са њом и потписивала је аутограме током целог концерта.

Међу песмама које су биле свиране нашле су се и обраде група AC/DC "Back in Black", Guns N' Roses "Snjeet Child O' Mine" i Foo Fighters "Best Of You".

Са новог шестог албума "Resurrection" публика је могла да чује "Stupid Little Things" и "Defeated" за коју је рекла да је посвећена њеној борби са раком.

"Јако сам узбуђена и почаствована што наступам у Србији. Хвала вам што сте дошли на концерт", рекла је певачица.

Крај је обележила громогласна овација када је почео највећи хит Анастасијне каријере "I'm Outta Love" којим се завршио концерт.
 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести