Филм Небеска тема у Скопљу, Бечу, Поречу, Руми, Београду…

БЕОГРАД: Документарни филм „Небеска тема“ о великану наше музике Влади Дивљану имаће премијеру у Македонији у петак, 8. новембра, на фестивалу Цинедаyс у Скопљу, дан раније биће приказан у Поречу у оквиру фестивала Пореч Докс, а 16. децембра биће одржана премијера у Бечу (Стадткино).
nebeska tema
Фото: Promo

Филм очекују 14. новембра две пројекције:  још једна београдска, и то у Центру за културу Влада Дивљан и у Културном центру Рума.

Филм је до сад погледало преко 16.500 људи а приказан је више у 20 градова у Србији и десетак у Хрватској, укључујућу распродате премијере у Београду (10. мај, Сава центар) и Загребу (11. јун, Лисински). "Небеска тема" је такође ориказана и на Сарајево Филм Фестивалу, затим у Никшићу, Бијељини, Торонту, Ванкуверу, Лондону... а до краја године филм ће бити приказан и у Сједињеним Америчким Државама и широм екс-Ју региона... 

Фото: Promo

Документарни филм „Небеска тема“ је јединствен и по томе што је свакодневно играо у београдским биоскопима читавих 112 дана! Премијера филма је одржана на Владин рођендан 10. маја у Сава центру, а биоскопско приказивање у Београду почело је 16. маја. На самом почетку дистрибуције филм је приказиван у три београдска биоскопа: Комбанк дворани, Роди Синеплекс и Синеплесу Ушће, а могао се видети и у Дворани културног центра Београда, Дому омладине Београда ( Док'н'Ритам фестивал) и Дому културе Студентски град у два наврата. 

Филм је свакодневно у београдској Комбанк дворани приказиван од 16. маја до 4. септембра ове године, што је веома ретка појава када су у питању и играни филмови, а поготово документарни!

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести