Лејди Гага глуми „Црну удовицу“ у филму о убиству Гучијевог наследника

Након великог успеха у филму "Звезда је рођена", Лејди Гага спрема се за нови филм о убиству Мауриција Гучија, унука оснивача италијанске луксузне моде куће Гучи.
4
Фото: Youtube Printscreen

Ридли Скот, познат по остварењима "Гладијатор" и "Блејд ранер", режираће и продуцирати филм у којем Гага глуми Патрицију Ређани, бившу супругу Мауриција. Она је 1998. године осуђена да је организовала убиство свог мужа који је био наследник Гучи царства. Подсећамо, Мауриција је 1995. године упуцао плаћени убица.

Ређани је с Гучијевим унуком имала две кћерке, а Маурицио је наводно напустио супругу због млађе жене. Према извештају Тајмса, Ређани је у италијанским медијима постала позната као "Црна удовица". Она је била у затвору 18 година пре него је 2016. године пуштена на слободу због доброг понашања.

Како преноси Кликс, сценарио за филм је заснован на књизи Саре Геј Форден "Кућа Гучија: Сензационална прича о убиству, лудилу, гламуру и похлепи ".

Ово ће бити нови глумачки преокрет за певачицу Гагу. У међувремену, док се спрема за нову улогу, Гага је заузета покретањем властите колекције шминке те наступима у Лас Вегасу.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести