Нови роман Вање Булића: Трилер Теодорин прстен

БЕОГРАД: Ако је судити према потражњи најновијег романа Вање Булића (1947) "Теодорин прстен" "Лагуна" је добила још један бестселер јер се Булићеви романи који су спој историје и криминалистичког заплета одлично продају.
knjiga
Фото: pixabay.com

Вања Булић угледни новинар, уредник, писац сценарија, водитељ емисија, писац 17 књига "открио је златни рудник" након посете Хиландару која га је инспирисала да напише свој први роман у коме је главни јунак новинар али и детектив Новак Ивановић а заплет се врти око некод историјског предмета документа из насе средњевековне историје.

Роман "Теодорин прстен" као што наслов каже бави се потрагом за прстеном Теодоре Немањић, мајке цара Душана, и ово је прилика да се Булићев инспектор Новак Ивановиоћ поново ангажује.

Званична промоција романа биће одржана 20. јуна у 18 сати у кафеу књижаре Делфи у СКЦ. О књизи ће поред аутора,, говорити и историцар Чедомир Антићћ и директор Лагуне Дејан Папић. Одломке из књиге читаће глумац Драган Вујић Вујке.

У новом трилеру Вање Булића „Теодорин прстен“ припремајући се за модну ревију на којој ће манекенке носити и средњовековни српски накит, новинар Новак Ивановић одлази у манастир Бањску и обилази рушевине рударског града Ново Брдо...

Тамо назире део страшне тајне и старе легенде о прстену византијске принцезе и потом српске краљице Теодоре, мајке цара Душана Силног: умреће брзо свако ко га стави на руку!

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести