Нено Белан свира пред Новосађанима

У суботу 7. марта, у новосадском клубу Квотер, наступиће познати хрватски и екс југословенски кантаутор Нено Белан са својим бендом Фиуменс.

Биће то прилика да Новосађани поздраве бившег лидера Ђавола после више година у свом граду, а да Нено и Фиуменси наступају на свом концерту. Као специјални гости наступиће новосадски поп рок састав Happy Hippy. С бендом Фиуменси Белан ће проћи кроз репертоар тридесетогодишње каријере и извести неке од својих највећих хитова, попут Ријека снова, Улицама града, Галеб, Стојим на кантуну, Сунчан дан, Дотакни ме уснама, Вино ноћи…

Његова музика је под директним утицајем Битлса и генерално звука изворног рокенрола педесетих и британског и америчког поп-рока шздесетих година, као и далматинских  етно мелодија и италијанског белканта, односно канцоне.

С обзиром да готово свака његова нова песма постаје прави хит, а своју каријеру је потврдио и бројним наградама, онда је сасвим јасно зашто и домаћа концертна публика сматра да су концерти Белана и Фиуменса нешто што се не сме да пропусти.

Улазнице за концерт Нена Белана и Фиуменса по промо цени од 800 динара су већ у претпродаји на свим продајним местима Гигстикса, у Париском магазину, као и онлајн преко сајта: www.gigstix.com. Од 1. до 6. марта цена улазнице ће бити 1.000, а на дан концерта 7. марта, уколико их остане у продаји, на благајни Квотера по цени 1.100 динара. Почетак је заказан у 21.30 сати.

Пошто се концерт одржава уочи Дана жена, организатори су најавили пригодне награде, које ће обезбедити “пријатељи концерта”. Извлачење добитника награда биће обављено на самом концерту.

Дан пре Новог Сада Нено Белан и Фиуменси наступиће у зрењанинском клубу „Зелено звоно“. 
А. С.
 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести