Орасположити публику и јефтинијим картама

Позориште младих ће током фебруара играти све комедије које су на њиховом репертоару, а четири најгледаније,

„Тестостерон”, „Естроген”, „Отварач” и „Потпуно скраћена историја Србије”, играће се по специјалним ценама које су и до 50 одсто ниже од редовних карата. Слоган ове њихове акције је „Започнимо годину осмехом”.

- Са свих страна слушамо вести и озбиљне анализе да је пред нама тешка година, нарочито финансијски. У таквим условима најлогичније нам је било да публику орасположимо и насмејемо. Насмејаћемо их тако што ћемо играти комедије, а орасположити тако што ћемо снизити цене карата - каже в.д. директора Позоришта младих Емилија Мрдаковић, иначе редитељка многих представа за децу у овом театру. - За поменуте представе се пред свако играње тражи карта више, због чега су предвиђена по два термина играња, како би што више публике могло да дође и погледа их по сниженој цени за карте.

Редовна цена карте је 500 динара, а за поменуте представе карта ће у фебруару коштати 350 динара. За групне посете, пензионере, студенте и ученике предвиђен је попуст од 50 одсто, и за њих ће карта стајати 250 динара.

У фебруарски репертоар уврштена су и два гостовања. Реч је о још две, како су најављене, урнебесне комедије „Боинг боинг” Народног позоришта из Сомбора и „Вечера будала” Народног позоришта „Тоша Јовановић„ из Зрењанина, обе у режији Оље Ђорђевић. То ће бити уједно и новосадске премијере ових представа, за које се у матичним позориштима тражи карта више.
Н. Пејчић

Биће радости и за децу

- Без обзира на то што смо фебруар посветили комедији на вечерњој сцени, нисмо занемарили ни сцену за децу. Играће се и представе за децу у редовним терминима: четвртком у 18 часова и суботом и недељом у 11 часова. Подсећамо и да је у јануару донета одлука да се цена карте за све представе за децу са 300 динара снизи на 200 динара. Посебан попуст одобравамо за групне посете, па је у том случају цена карте 150 динара - наводи Емилија Мрдаковић.
 

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести