Водимо вас у СНП: „Кнегиња чардаша” и „Џандрљив муж”

Најпознатија и најпопуларнија оперета “Кнегиња чардаша” Имреа Калмана, о звезди кабареа Силви Верецки, заплетима и расплетима њеног љубавног живота, биће изведена у петак 31. марта у 19 часова

на сцени “Јован Ђорђевић” СНП-а. У овој представи Силва Верецки је Јелена Кончар, а у осталим певачким улогама су: Александар Саша Петровић, Горан Стргар, Дарија Олајош Чизмић, Игор Ксионжик, Јован Пејић и други. У глумачким улогама су Александар Гајин и Гордана Јошић Гајин. Учествује Хор, Оркестар и Балет СНП-а, под диригентским вођством Микице Јевтића.

Драмска представа “Џандрљив муж или Која је добра жена” Јована Стерије Поповића, на репертоару је и у петак 31. марта, и у суботу 1. априла, а биће изведена на сцени ”Пера Добриновић” с почетком у 19.30 часова. Ову представу је режирао познати глумац овог театра Радоје Чупић, који и глуми у овој представи. Уз њега су у глумачкој подели још и Јована Стипић, Милица Грујичић, Мирослав Фабри, Страхиња Бојовић, Оливера Стаменковић, Милован Филиповић и Милорад Капор.

Читаоцима “Дневника” поклањамо по две карте за “Кнегињу чардаша”, и за представу “Џандрљив муж” која ће бити изведена у суботу 1. априла. Добиће их двоје читалаца који се у четвртак од 12 до 12.15 часова јаве на телефон Културне рубрике “Дневника” 480 6881. 

Н. П-ј.

 

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести