Нови Сад
Фото: Б. Лучић
Активисти мото клуба „Апостоли“ још једном су показали и доказали хуманост ускршњом хуманитарном акцијом „Мото зека“. Наиме, они су после окупљања око 9 часова заједно отишли у посету штићеницима Дечјег села у Сремској Каменици, а након тога обишли су и Дом за децу ометену у развоју у Ветернику и однели им ускршње поклоне, слаткише и наравно фарбана јаја.
slika
 У ОШ “Јожеф Атила” ђаци матуру прослављају у холу школе
Прослава малих матура полако се ближи, а осим бриге за припрему завршних испита матуранте очекују и слатке муке око свечаности за памћење, јер ће будући средњошколци тог дана желети да изгледају што лепше.
Новосађани, којима нису довољне шетње парком, одласци у теретану или бављење неким од класичних спортова, од скора имају прилику да уживају у нечему што је потпуна новина у Војводини.
Тамара и Миша Стаменковић са сином Стефаном
ДЕВОЈЧИЦЕ: Вања - Ане и Душана Караса, Сања - Андријане и Горана Савановића, Милана - Бранке и Радивоја Шувакова, Касија - Бранкице и Небојше Гавриловића, Јана - Валентине и Николе Бјелајца,

Остале вести

Поводом обележавања Светског дана планете Земље – 22. априла ЈП “Национални парк Фрушка гора” организује велику акцију чишћења Фрушке горе.
20 Апр 2014
НОВИ САД: Васкршњу литургију у Саборном храму Светог Георгија у Новом Саду служио је данас епископ бачки Иринеј, уз саслужење новосадског свештенства.
20 Апр 2014
slika
За наше младе суграђане, децу, али и њихове родитеље, који би да Ускрс искористе и за дружење, организована су и два такмичења у традиционалном туцању јајима.
18 Апр 2014
slika
Српска православна црква: Литургија у 10 у цркви на Клиси, 12 на Телепу, 12.30 у Алмашкој цркви, 13 у Успенској и цркви на Новом насељу, у 13.30 у Саборној цркви.
18 Апр 2014
slika
карикатура: Хуго Немет
Нећу да ширим негативну енергију. Нема ни разлога за то, кад на новосадским пијацама цене падају. Ево, пред Ускрс, када се највише купују јаја, она су драстично појефтинила! Комад се могао купити за само седам динара.
18 Апр 2014
slika
Судско решење на вратима “Југоалата” (Фото Б.Лучић)
Привредни суд у Новом Саду донео је решење о покретању предходног стечајног поступка у АД “Југоалат” и заказао рочиште за утврђивање разлога за стечај за 14. мај.
18 Апр 2014
slika
Апотеке: За ускршње празнике од 18. до 21. априла цео дан дежураће апотека “Сајмиште”, која се налази у Руменачкој улици 106, бројеви телефона су 021/ 210-1211 и 063/ 643 088.
18 Апр 2014
slika
Протекле недеље смо вас питали да ли се рекреирате. Ево како сте ситуацију оценили у анкети на нашем интернет порталу...
18 Апр 2014
slika
Градоначелник Милош Вучевић уручује пригодне поклоне малим гостима
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, заједно са министром без портфеља задуженим за Косово и Метохију у техничкој влади Александром Вулином и начелником Јужнобачког управног округа проф. др Зораном Милошевићем
18 Апр 2014
slika
Вест да се већински власник “ Југоалата” Спасоје Јаковљевић, суочен са решењем о покретању стечаја над овом фирмом, закључао у пословним просторијама “Југоалата” на Футошком путу и тиме спречио улазак стечајног управника Нинослава Шимића, демантовао је сам Јаковљевић.
17 Апр 2014
slika