Јованов: Хајка против Вучића због тога што је открио истину

БЕОГРАД: Миленко Јованов, потпредседник ГО Српске напредне странке тврди да су харангу против Александра Вучића због тога што је доказао како је прислушкиван започели Борис Тадић, а затим Вук Јеремић. 
milenko jovanov
Фото: Tanjug (Sava Radovanović)

У саопштењу које је достављено медијима Јованов каже да је хајка почела након што је Вучић доказао и показао јавности како "жути картел прислушкивао политичке противнике". 

"Харангу је започео Борис Тадић, а наставља је Вук Јеремић, који је и сам недавно био актер афере, настале баш у време жуте власти... а који је најдиректније договарао рушење државе у којој је живео", навео је Јованов. 

Примећује да страх који показују Тадић, Јеремић и "остале главешине жутог картела" показују да грађани Србије нису ни свесни шта су све они радили на штету државе.

"Али су они и те како свесни и зато је њихов страх од откривања истине огроман", закључио је Јованов.

Упитан о "афери прислушкивање", лидер Народне странке Вук Јеремић данас је рекао да је више него очигледно да "напредњачки режим прати и прислушкује политичке неистомишљенике у склопу обрачуна са њима и додао да је то један од разлога због којих Србија више није слободна држава у извештајима међународних организација". 

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести