Oмладина СПС: Изричито поштовати одлуке органа партиjе

Oмладина СПС изразила jе данас забирнутост због наjновиjих дешавања у странци, али и указала на неопходност да се одлуке коjе су донесене на органима партиjе изричито поштуjу.

Социjалистичка омладина Србиjе, такође, истиче да пружа пуну подршку руководству СПС-у на челу са њеним председником Ивицом Дачићем у борби са искушењима и изазовима коjи су пред том странком.

"Сматрамо да jе младе потребно у већем обиму укључити у органе партиjе и у доношење одлука коjе се тичу њене будућности. Посебно напомињемо неопходност да се одлуке коjе су донешене на органима партиjе изричито поштуjу и спроводе у дело", саопштила jе Социjалистичка омладина Србиjе.
Oмладинци СПС наводе да су забринути због наjновиjих дешавања у партиjи, њеног функционисања и њене будућности.

"На све ово подстакнути смо мотивима коjи произилазе из нашег осећаjа припадности и лоjалности партиjи, а коjи су далеко изнад личних мотива сваког од нас понаособ. Не желимо да због неодговорног понашања поjединаца сав наш рад протеклих година буде деградиран и искоришћен за њихову личну промоциjу", наводи се у саопштењу.

Наша намера лежи у личном и политичком изграђивању унутар партиjе, насупрот личноj промоциjи ван ње, кажу млади социjалисти.
"Наша намера ниjе да будемо неми посматрачи новонастале ситуациjе већ конструктиван партнер целокупноj партиjскоj организациjи, а све за добробит партиjе. Kао млади коjи су у партиjу ушли из наjчистиjих и наjчасниjих мотива сматрамо то нашом обавезом. Нашим досадашњим радом, трудом, залагањем, резултатима доказали смо да имамо капацитет да учествуjемо у доношењу политичких одлука коjе се тиче будућности наше партиjе", наведено jе у саопштењу.

(Танјуг)

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести