СНС: Ђилас уместо твитовања да уложи евро за корону

БЕОГРАД: Заменик шефа одборничке групе Српске напредне странке Радослав Марјановић позвао је Драгана Ђиласа да уместо што води, како је рекао, бестидну кампању против државних мера бар један евро утроши на превенцију ширења коронавируса и тако допринесе друштву и држави у одлучној бори против тог проблема.
1
Фото: Tanjug
Ђиласу би било паметније да уместо демагошких предлога, твитовања, бестидног критизерства уради нешто корисно”, рекао је Марјановић и предложио да Ђилас на помоћ превенцији ширења коронавруса потроши макар евро, од како додаје 105 милиона евра профита које су имале његове фирме док је обављао важне државне функције.
 
Тиме би, како оцењује, Ђилас дао макар скромни допринос држави и друштву које се данас јединствено и одлучно бори против корона вируса.
 
Марјановић је оценио да након последње злураде изјаве Ðиласа на рачун председника Србије Александра Вучића и мера државе у борби против вируса постаје јасније да се тај политички профитер потајно нада италијанском и шпанском сценарију у коме би у Србији дневно умирало стотине људи од последица заразе корона вирусом.
 
Не постоји друго објашњење за бестидну кампању коју већ данима спроводи нападајући мере државе и свесно обмањујући људе, сматра заменик шефа одборичке групе СНС, саопштено је из те странке.
EUR/RSD 117.1415
Најновије вести