СНС Шабац: Напад на жену се догодио, лажи не замагљују истину

ШАБАЦ: Градски одбор СНС Шабац саопштио је да се на скупу опозиционог Савеза за Србију синоћ у шапцу заиста догодио напад на једну жену, мада, подсећају, тај напад из Демократске странке називају наводним. 
sns
Фото: Tanjug

"Никакве лажи ДС не могу замаглити истину, а постоје и видео снимци напада, као и снимци на којима њихове силеджије признају да су тукли грађане",  саопштио је СНС Шапца.

Они питају ДС шта је наводно ако једна жена која је стајала испред позоришта у сред центра шапца заврши на ургентном и шта има наводно у томе што се једна мајка својој деци увече вратила после потреса мозга?
Српска напредна странка оштро демантује да је у Шапцу, било ко од њених чланова или симпатизера желео или изазивао нереде. 

"А то што је жена члан СНС, не даје право горилама Бошка Обрадовића, Драгана Ђиласа и Вука Јеремића да је туку и ломе јој мобилни телефон. Није довољно што су шутирали старије људе у стомак, већ малтретирају и жене", наводи се у саопштењу.
Напомиње се да СНС не сноси одговорност за изборне поразе Ђиласа и Јеремића и пита зашто су им, "на трибини тог чувеног опозиционог Савеза, уместо обичних, нормалних људи и комшија, питања постављали директори локалних јавних предузећа".

Српска напредна странка сматра да у нормалној и уређеној земљи, као што је Србија, не би требало да буде значајно ко је припадник које политичке партије. "Позивамо надлежне државне органе да приведу правди силеджије, који туку жене и малтретирају грађане само због тога што не мисле исто као они и који су им криви јер не заборављају лоповлук и отимање народних пара од стране ДС, Ђиласа, Јеремића и осталих чланова Савеза за пљачку", каже се у саопштењу.

ДС раније у саопштењу тврди да је СНС синоћ у Шапцу покушала да спречи скуп политичких партија и организација које разговарају о формирању Савеза за Србију. 
Како кажу, наводни напад присталица опозиције на једну жену је "инсценирала режимска пропагандна машинерија".
Уочи скупа опозиције у Ссапцу, дошло је до мањег инцидента у којем је жена, која се представила као Александра Крстић из Владимираца, задобила лакше повреде, после ударца који је, како је рекла новинарима, задобила од непознатог мушкарца.

"Стајала сам испред. Бошко (Обрадовић) је наишао са његовим људима. Знам да је тај дечко имао крем мајицу и ударио ме је песницом. Пао ми је телефон од ударца", рекла је Крстић новинарима.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести