СНС Шабац:  У чије име говори Зеленовић?

Градски одбор Српске напредне странке у Шапцу жели јавно да постави питање градоначелнику Небојши Зеленовићу у чије име ће сутра да говори у  Европском парламенту?
sns logo
Фото: Dnevnik.rs

"Резултати такозваног референдума који је у недељу организовао управо шабачки градоначелник, показали су да Зеленовић нема легитимитет да се обрати ни у својој месној заједници “Жика Поповић” у којој је од укупно 6.119 бирача, поверење добио од њих 138“, каже се у саопштењу.

Додаје са да, „док грађани, не само Шапца већ и читаве Србије, са нестрпљењем чекају пресуду за Зеленовићеве малверзације са буџетом града Шапца из 2015. године тешке фантастичних пет милиона евра, он не губи време, већ наставља да води кампању против своје државе пред странцима.“

„Небојша Зеленовић још увек није спреман да прихвати да су га одбацили и најближи суседи, па бес због губитка поверења суграђана прелива на неприродну мржњу према председнику Србије Александру Вучићу, али и свим осталим политичким неистомишљеницима.

У “спектакуларној” најави свог сутрашњег наступа у европском парламенту, градоначелник Шапца истиче да ће говорити о “свим аспектима Вучићевог режима и одсуству минимума услова за нормалан живот без ког нема ни слободних избора”. Надамо се да ће Зеленовић сутра исправити неправду од пре годину дана када је европарламентарцима у Стразбуру ускратио објашњење како је дошао на власт у Шапцу. А искрено се надамо да ће својим европским партнерима понети и резултате референдума одржаног у недељу у Шапцу“, наводи се у саопштењу.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести