Вучевић: Трећа Србија да се извини због изјаве Јовановића

Члан Председништва СНС и председник новосадског одбора Милош Вучевић рекао је данас да у СНС-у очекују извињење и објашњење од Треће Србије због изјаве коју је дао потпредседник те странке Мироје Јовановић.

Јовановић је, јуче локалним медијима у Новом Саду поводом преласка једног одборнка у Скупштини Сремскиих Карловаца у редове СНС-а, рекао да је томе допринео потпредседник напредњака Игор Мировић кога је оптужио да "уместо да ради на рушењу (Бојана)Пајтићевог режима, врбује чланство Треће Србије".

Вучевић је оценио да је та изјава неистинита и некоректна, али и неочекивана за СНС, јер је Трећа Србија са том странком у коалицији у Граду Новом Саду."Очекујемо извињење и објашњење од Треће Србије и поручујемо свима којима се не свиђа сарадња са СНС-ом да могу слободно да напусте коалицију", рекао је Вучевић.

На новинарско питање да ли ће Јовановићева изјава угрозити функционисање владајуће коалциије у Новом Саду, Вучевић је рекао  да је то  питање за Трећу Србију."Уколико не понуде објашњење и у најмању руку се не извине, онда ћемо ми предузети кораке", казао је Вучевић.Он је додао да су се преварили сви који су очекивали да СНС не реагује на нападе на њу и њеног потпредседника.

(Танјуг)

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести