АО 2017: Ђоковић против Истомина у четвртак око пет ујутро

Српски тенисер Новак Ђоковић састаје се у четвртак са Узбекистанцем Денисом Истомином у другом колу Аустралијан опена, а њихов дуел на Род Лејвер арени очекује се рано ујутро око пет сати.

Шестоструки шампион Мелбурна и Истомин трећи излазе на терен, када се заврше два меча у женском синглу Наоми Осака (Јапан) - Џоана Конта (Велика Британија) и Каролина Вознијацки (Данска) - Дона Векић (Хрватска).Четвртог дана на "Ози опену" играће још четири српска такмичара, сви у дубл конкуренцији.

Први међу њима, око пола три, излази Ненад Зимоњић у пару са Немцем Мишом Зверевим против немачко-шпанске комбинације Дастин Браун/Алберт Рамос-Винолас на терену број 19, као други по програму.Душан Лајовић и Виктор Троицки наступиће против Аустралијанца Ника Кирјоса и Британца Данијела Еванса на другом терену као трећи по распореду и тај дуел се очекује око пола шест.

Отприлике у исто време на терен број 13 излази Јелена Јанковић у пару са Јанином Викмајер из Белгије против Мартине Хингис (Швајцарска) и Коко Вандевеге (САД).

(Танјуг)

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести