Бели двори имају сјајан тим уа „Дневников“ турнир

Из дана у дан расте број учесника 52. традиционалног “Дневниковог ” турнир у малом фудбалу. Јуче је десетак екипа потврдило учешће, међу њима су Дебели змај из Бечеја, Бели двори, Парадизо,

ТУН Рајнланд Интеркоп, Атлас, а још десетак је најавило да ће то урадити данас или најкасније сутра.Све је извесније да ће најпрестижнија смотра мини фудбала окупити бројне врхунске фудбалере из Новог Сада и околних места. 

-  Бели двори играће у стандардном  саставу - каже вођа екипе Воја Степановић. - Прошле године смо били близу завршнице, а у одсутним моментима недостајало нам је и мало среће. Уверени смо да ћемо ове године играти у самој завршници. Окосницу тима чине играчи Ветерника, Бузаyија, Десница, Малиyан, Балабановић, Ракић и Чичић,па сматрамо да имамо квалитет за високе домете. 

Прве утакмице одиграће се 27. децембра и одлагања више неће бити с обзиром на то да су резервисани термини у малој сали Спенса за друге садржаје. Играће се готово без слободног дана (изузев празника) да би се  такмичење завршило 11. јануара. Као и ранијих година,  у предтакмичењу изаћићемо у сусрет екипама и омогућити им да померају термине, али само ако се благовремену јаве Такмичарској комисији.  Пријаве за турнир примаћемо још ове недеље и у понедељак непосредно пред жреб, који ће бити обављен 22. децембра (понедељак) у Ресторан клубу “Соња”, на игралишту Кабела. Турнир ће се одржати у малој сали Спенса, а вога пута уместо ветерана такмичиће се петлићи (2004. годиште и млађ), што не значи да су врата најстаријој категорији затворена, ако буде довољно екипа и они ће на паркет новосадског Спенса. 

Пропозиције остају исте,  играће се по старим правилима, са пет играча у пољу и голманом, а једну екипу сачињава 10 фудбалера. За сваку утакмицу тимови могу мењати поставе, али један играч може да наступи само за једну екипу, без обзира на конкуренцију. У конкуренцији су: сениори, кадети (1998. и млађи), пионири (2000. и млађи),  млађи пионири (2002. и млађи) и петлћи (2004. и млађи).

Котизација за сениорске екипе је као и прошле године - 15.000 динара, кадети ће плаћати 11.000, пионири 10.000, млађи пионири 9.000, док  је уплата за петлиће 8.000 динара.  Припремамо вредне награде за најбоље,жеља нам је да првопласираној екипи припадне 500.000 динара(ако се пријави близу 100 екипа у свим категоријама), а биће награђене и другопласирана и трећепласирана, док ћемо у млађим категоријама делити робне награде и одличја. 

Пријаве за турнир примамо сваког радног дана у просторијама Спортске рубрике “Дневника” (Булевар ослобођења 81, први спрат, соба 14) од 10 до 14 сати  и на жиро рачун КМФ “Блок” 340 - 11011777 - 83, с назнаком за “Дневников” турнир и именом екипе. Информације се могу добити на телефон : 021/480 - 6827.

Г. К.

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести