Борбено на фаворита

Кошаркаши Војводине Србијагас вечерас (субота) од 20 часова на Спенсу дочекују врло добри Борац из Чачка, у оквиру 10. кола Кошаркашке лиге Србије.

Чачани пред сусрет заузимају четврту позицију на табели, играју врло добро ове сезоне и имају квалитетан састав, али новосадски црвено – бели се уздају у себе. Надају се да могу да изненаде фаворита. Оптимиста је и капитен Светозар Поповић, који је био одличан у победи извојеваној у прошлом колу, када је Спартаку  убацио 15 поена, уз осам скокова и пет асистенција.    

- Мислим да смо у Суботици одиграли најбољу партију од почетка првенства и доказали да имамо квалитет, па очекујем и да против Борца наставимо у истом ритму. Добро смо се припремили за утакмицу и сматрам да имамо шансу против Чачана, тим пре што за њих неће наступити њихов први плејмејкер Радоњић, који је наступао и за Војводину и знамо да ће то за њих бити хендикеп. У сваком случају, играћемо борбено и пробаћемо да дођемо до бодова – рекао је Поповић.

Војводина Србијагас је након девет кола међу пет екипа које су забележиле четири победе и пет пораза, али су због најслабије кош разлике на десетој позицији, док су Чачани четврти са скором шест победа и три пораза. Због не баш сјајних финансијских прилика, у тиму Новосађана нема ни једног класичног центра, нити играча вишег од 2.03 метра.

Д. Кн.

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести