Божић: Домаћин фаворит

Кошаркаши Партизана у суботу у АБА лиги гостују Игокеи, а тренер Петар Божић је најавио да ће учинити све да забележе победу, иако је улогу фаворита препустио екипи из Лакташа.
kosta-perovic Foto: Youtube/prinscreen
Фото: Youtube Printscreen

- Игокеа је одлично селектирала и комплетирала тим са доста искусних играча који иза себе имају много важних утакмица, што су у претходним мечевима и показали. У овом моменту улога фаворита припада њима, док ми пре свега имамо обавезу да дамо све од себе, па и више од тога. Видећемо за какав ће резултат то бити довољно – рекао је Божић.

Партизан је у уторак у Пиониру после преокрета савладао македонски МЗТ (72:69) и забележио први тријумф у АБА лиги.- Главно је да све позитивне ствари које су произашле из победе против МЗТ-а усмеримо на то да на терену још боље радимо управо оно што нас је довело до прве победе - додао је Божић.  Коста Перовић, један од најискуснијих играча у тиму Партизана, нагласио је да ће меч против Игокее бити веома тежак, али и да долази у добром моменту, посебно након победе против МЗТ-а.

- Игокеа је веома добра екипа која игра доста брзо, са добрим протоком лопте и великом агресивношћу. Сви играчи у петорци могу да запрете и шутем за три поена и продором, тако да морамо одиграти максимално опрезно и борбено уколико мислимо да им се супротставимо на прави начин - рекао је Перовић.Утакмица између Игокее и Партизана игра се данас од 17 сати у Лакташима.

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести