Божовић повео 33 играча у Терме Чатеж, Кахриману нови уговор

Фудбалери Црвене звезде отпутовали су данас у словеначке Терме Чатеж на десетодневни базични део припрема пред почетак нове сезоне.

Тренер Миодраг Божовић повео је 33 фудбалера у Словенију, где ће одиграти пријатељске утакмице против украјинских клубова Зарије (29. јун) и Волина (5. јула), као и са тамошњим прволигашем Радомљем (5. јула).

У Београду су остали Саво Павићевић, Едсон да Силва, Ненад Гаврић, Бруно Матос, Лука Аџић, Марко Тркуља, Марко Маринковић и Немања Ахчин.

Фудбалери Црвене звезде прву званичну утакмицу у новој сезони одиграће 12. или 13. јула, када се у другом колу квалификација за Лигу шампиона састају са бољим из дуела Валета (Малта) - Б36 (Фарска Острва).

Кахриман продужио уговор са Звездом до 2018.
Голман Црвене звезде Дамир Кахриман потписао је нови двогодишњи уговор, саопштено је на званичном сајту шампиона Србије.

Током каријере 31-годишњи чувар мреже, наступао је за Слободу из Ужица, Јавор из Ивањице, Земун, Војводину, Коњаспор, Рад и Таврију, пре него што је 2014. стигао у Црвену звезду.

"На обострано задовољство данас је потписан нови уговор. Срећан сам што ћу и у наредном периоду бранити боје Црвене звезде. Овде ми је јако лепо, а надам се да ће наредна сезона бити историјска и да ћемо успети да се пласирамо у европска такмичења", рекао је српски репрезентативац за сајт клуба.

За београдски клуб до сада је скупио 37 наступа, а прошле сезоне освојио је титулу шампиона Србије и био проглашен за најбољег голмана Суперлиге.
 

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести