Дарко Божић председник ШСС

Ажурирано пре 7 недеља 3 дана

Одржана је у Београду Ванредна скупштина Шаховског савеза Србије (ШСС). Скупштину је отворио и водио Иван Маринковић, овлашћено лице у име предлагача ШС Београда и ШС Војводине.

Маринковић је упознао делегате са дописом којим је председник Скупштине ШСС Миодраг Вукотић поднео оставку почев од 25.11.2016. године. Такође, делегати су упознати и са одлуком УО ШС Београда, којим је затражена оставка председника Скупштине ШСС. Једногласном одлуком, делегати су разрешили Миодрага Вукотића са дужности председника Скупштине ШСС и на његово место изабрали Дарка Божића, председника ШК Раднички из Рудоваца и потпредседника ШС Београда.

Делегати су једногласно разрешили Светозара Влаховића, Гордану Радичевић и Миодрага Ракића са функције чланова Извршног одбора ШСС. У нови Извршни одбор ШСС једногласно су изабрани: Иван Маринковић, Бранко Тадић, Дејан Несторовић и Мирослав Копања – представник ШС Војводине.
Као статутарни заступници ШСС у Агенцији за привредне регистре именовани су Мирослав Копања и Бранко Тадић, док је Ратко Пижурица, члан ИО ШСС, именован да као техничко лице сазива и води седнице Извршног одбора ШСС и стара се о спровођењу донетих одлука.

И.У.

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени. Молимо читаоце Дневника да се приликом писања коментара придржавају правописних правила. Строго је забрањено лажно представљање, тј. остављање лажнх података у пољима за слање коментара. Коментари који су написани великим словима неће бити објављени. Редакција Дневника има право да не одобри коментаре који су увредљиви, који позивају на расну и етничку мржњу и не доприносе нормалној комуникацији између читалаца овог портала.

Коментари