Елезовић отишао, Бојанић се вратио

Рукометаши Војводине почели су припреме за наставак сезоне. Шеф струке Божо Рудић задовољан је залагањем играча.- Сви су се одазвали припремама. Дошао је и

повређени Никола Арсенић, а Стефан Ранисављевић је болестан. Милан Јовановић још вуче повреду, ради са Александром Јованчевићем на јачању горњег дела тела. Из Спартака Војпута вратили смо пивота Бојанића – саопштио је Рудић.

Актуелни шампион остао је без искусног левог бека Уроша Елезовића, који је отишао у Израел.- Тренутно на бековским позицијама имамо тројицу играча што је  мало.Придодајемо им јуниоре Милића и Јеремића, који су већ играли за прву екипу.Прикључена су сениорима шестприца јуниора, који добро подносе тренинге. Задовољан сам тиме што је већина играча дошла спремна на припреме, а неколико њих скинули су и килограме,например Орбовић је сада лакши четири килограма, што је добро.

Идуће седмице почеће рад са лоптом, а проблем је то што екипа нема јаке ривале за проверне утакмице.- Пре неколико година, у кругу од 50 километара могло је да се играју јаке утакмице са десетак екипа, сада их нема толико у пречнику од 100 километара. Велики је то проблем, али шта је ту је. Сналазићемо се. Уговорили смо утакмицу са ПИК Сегедом у Мађарској, заваљујући Марку Кривокапићу. Да ли ћемо одиграти још једну, непознаница је. Но, морамо да се сналазимо и да се ваљано припремимо за наствак првенства, јер наш циљ је одбрана титуле – јасан је Рудић.

М. Павловић

 

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести