ФК ПАРТИЗАН: Принц Тејго уместо Шкулетића

- Можда, можда и не. Не бисмо погрешили ако бисмо га довели. У сваком случају, нови нападач биће мелем за душу наших навијача – рекао је Ђурић

Боравак Петра Шкулетића у Партизану је на измаку, јер ће се по свему судећи корпулентни нападач преселити у Лил. Французи су најконкретнији и изгледа да су завршили посао. Трансфер, како се може чути, би био вредан близу 3,5 милиона евра.

Како је известан и одлазак Данка Лазовића, тако су црногорски медији, брже-боље пренели да замене за њих долазе из Зете и Сутјеске у виду Петра Орландића и Андрије Делибашића. Али, како сада ствари стоје – један од њих двојице ће отпасти. Како сазнајемо, прво појачање црно-белих у зимском прелазном року могао би да буде Принц Тејго. Нападач, који се добрим играма већ истакао у Партизану, наводно је пик одлазећег председника клуба Драгана Ђурића. Осим ефикасних партија приликом првог боравку у Хумској (12 голова на 18 утакмица) препорука за Тејга је и та што је тренутно слободан играч, па би Партизан могао да га добије без обештећења.

Питали смо председника црно-белих има ли истине око доласка Тејга у Партизан.
- Можда, можда и не. Не бисмо погрешили ако бисмо га довели. У сваком случају, нови нападач биће мелем за душу наших навијача – рекао је Ђурић.

Занимљиво је да се на једном сајту већ појавила информација да је Тејго нови члан црно-белих. Спомињало се и могућност да ће се у Хумску вратити Бразилац Клео, али, то би, с обзиром на финансијске могућности црно-белих, малтене била немогућа мисија, јер он има чврст уговор са Атлетико Параненсеом, у којем пружа одличне партије.
- Не бих причао о томе – рекао је Ђурић.
Како било да било, Партизан ће ове зиме, према најавама још увек првог човека црно-белих, добити врсног нападача.
И. Лазаревић

Могући одласци
Како сада ствари стоје, Партизан је вољан да реновира екипу ове зиме. Како сазнајемо, доста играча има слободу у избору нове средине, а то су: Саша Марковић, Предраг Лука, Беко Фофана и Војислав Станковић. Прича се да би црно-бели могли да у своје редове врате Стефана Бабовића.  

 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести