ФК Војводина: Голмани радили појачано

БЕЛЕК: После веома добре игре и убедљиве победе над седмопласиреаним тимом пољске Екстракласе(3:0), фудбалери Војводине одрадили су вежбе снаге

(Од нашег специјалног извештача)

и релаксације у теретани, после тога и на базену. Једини су радно преподне у пуном имали голмани Вања Милинковић-Савић и Милан Јованић, који су на теренима хотела „ИЦ Сантаи“, под вођством тренера Бориса Нађа, вежбали више од сат времена. Недостајао је трећи чувар мреже Марко Кордић, који се још увек није опоравио од вирозе и којем је др Борко Вукосав препоручио мировање.

Тмурно време и слаба киша погодовали су заштитницима мреже новосадског клуба, јер је њихов тренинг био веома захтеван и напоран, али и разноврстан. Борис Нађ их је поштено „измуштрао“, али су оба голмана испунила све оно што је пред њих ставио као циљ, па се слободно може рећи како је тренинг био више него успешан.
- Радили смо на даљем подизању нивоа форме Милинковић-Савића и Јованића и, могли сте и сами да се уверите, они показују видан напредак – рекао је Нађ. – Имамо спој искусних и веома младих голмана, али се они пођеднако труде, одлично раде и то ме веома радује.

Остали првотимци остали су у хотелској теретани, а после су се релаксирали и на затвореном базену. Помоћник шефа струке Зорана Марића, Милан Косановић, кратко је објаснио:
- После утакимице с Погоном, на ред је дошло опуштање и фудбалери су, после преподневног лакшег рада , добили слободно поподне. Од данас, међутим, настављамо с несмањеним темпом рада, а све то за циљ има да уиграмо екипу…

Текст и фото: А. Предојевић

Опширније читајте у штампаном издању Дневника од 30.1.2015.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести