ФК Војводина: Крунић, ипак, није стигао с екипом

БЕЛЕК: После готово целодневног путовања, синоћ нешто после 20 часова, експедиција фудбалера Војводине стигла је у турско летовалиште Белек,

(Од нашег специјалног извештача)

надомак Анталије. Овде ће црвено-бели провести наредних 15 дана зимских припрема и уз свакодневне тренинге, одиграће и шест контролних утакмица, с ривалима из Пољске, Словачке, Јужне Кореје, Мађарске и Данске.

Иако је било најављено да ће с екипом бити и везиста Доњег Срема Раде Крунић, он се ипак јуче ујутро није појавио у ФЦ „Вујадин Бошков“, већ је остао у Новом Саду да разговара с председником УО ФК Војводина Зораном Шћепановићем, а тренер Зоран Марић је кратко рекао:

- Крунића, као што сте и сами могли да се уверите, нема с нама, иако је било све договорено да дође с екипом у Турску. Очекујем да ће се његов разговор с председником завршити повољно по нас и да ће нам се овај играч накнадно прикључити. У Турску није допутовао ни члан стручног штаба Милан Косановић којем је преминуо отац, па се и његов долазак очекује у наредним данима.

Пред полазак их је испратио и поздравио председник Шћепановић, пожелевши им добар рад и да се што боље припреме за наставак пролећне трке за бодове.

Црвено-бели су, као што смо рекли, путовали јуче најпре од Београда до Истанбула, где су имали нешто дужу паузу и, уз кашњење авиона из Истанбула до Анталије, стигли на одредиште. Сместили су се у луксузном хотелу ИЦ Сантаи Ресорт Белек, а већ од данас почеће с тренинзима на оближњим, веома квалитетним теренима.

Прва утакмица на распореду Новосађанима је у среду, 28.јануара, а до тада радиће комбиновано на стицању снаге, али и уигравању редова екипе. Доста после је пред Нином Пекарићем, Мијатом Гаћиновићем, Јовицом Василићем и осталим ученицима тренера Зорана Марића, али је атмосфера у екипи одлична, што наговештава да ће све задатке играчи испунити.
А. Предојевић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести