Фудбал-вести: Венгер на крају сезоне напушта Арсенал, мења га Хоув?

Дугогодишњи менаџер Арсенала Арсен Венгер после две деценије напустиће кормило лондонског клуба, преноси Дејли Стар.

Како се наводи, управа "тобџија" већ му је пронашла наследника, а то је садашњи менаџер Борнмута Еди Хоув.

Венгер је у последње време цесто на удара критика, титулу у Премијер лиги није освојио 12 година, а направио је и доста "промашених" трансфера.

Он је у Арсеналу од 1996. године, укупно је освојио три шампионске титуле, три ФА купа, шест Комјунити шилдова, а једном је изборио и пласман у Лигу шампиона, 2006. године, када су поражени од Барселоне у Паризу 2:1.

Гвардиола хоће Бонућија већ у јануару
Менаџер Манчестер Ситија Пеп Гвардила по сваку цену жели још једног врхунског штопера, јуче се појавила информација да је спремио 50 милиона за Серхија Рамоса, а данас да нуди скоро 10 више за Леонардна Бонућија, и то одмах у јануару.

Како преносе медији на Острву Гвардиола је понудио Јувентусу 50 милиона фунти (58 милиона евра) за италијанског репрезентативца и тако жели да обори рекорд за дефанзивце.

Сити тренутно има на располагању само двојицу играча који играју на месту штопера Николаса Отамендија и Џона Стонса, капитен Венсан Компани опет је повређен, а проблем за сада, сјајно, решава Александар Коларов који пружа одличне партије на тој позицији.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести