Меси: Могу више, можда ће бити још Златних лопти за мене

ПАРИЗ: Најбољи фудбалер Барселоне Лионел Меси, по добијању рекордне шете Златне лопте магазина "Франс фудбал", изјавио је да верује да се на томе неће зауставити и да ће и у будућности бити лауреат.
 mesi
Фото: Tanjug/ AP

Меси је у избору за најбољег играча године, на основу гласова новинара широм Европе, победио испред дефанзивца Ливерпула Вирџила ван Дајка и нападача Јувентуса Кристијана Роналда.

"Пре неколико година добио сам прву Златну лопту у Паризу, тада ми је било незамисливо. Сада их имам шест, другачији је тренутак. Трудим се стално да напредујем, увек верујем да могу више", рекао је Меси, преноси Лекип.

Он се захвалио новинарима на избору, Барселони и саиграчима на подршци, као и својој породици.

"Као дете нисам ни замишљао да бих могао да освојим Златну лопту. Никада нисам размишљао чак да је добијем једном. Веома сам срећан, признање ме чини поносним. Можда ћу га опет добити, никад се не зна", закључио је Аргентинац, уз подсећање да је награда плод тимског рада.

У истом избору српски репрезентативац и капитен Ајакса Душан Тадић заузео је 20. место, заједно са нападачем Арсенала Пјер-Емериком Обамејангом.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести