Милојевић: Без калкулација, желимо у финале Купа

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је данас да ће његова екипа, упркос згуснутом распореду, без калкулација ући у први меч полуфинала Купа Србије против Младости из Лучана.
milojevic, tanjug
Фото: Tanjug/S.Radovanović, arhiva

"У овом такмичењу имамо високе циљеве, играмо против Младости која је у врху нашег фудбала, има континуитет, увек је међу првих четири-пет екипа и бори се за излазак у Европу. Врло су дисциплинована екипа која дефакто зна да игра на резултат, неће се само бранити, далеко од тога. Имају свој стил игре, физички су моћна екипа и јасно се види печат колеге Нешка Миловановића, једног од најискуснијих и најбољих тренера у нашем фудбалу, са најдужим стажом", рекао је Милојевић на конференцији за медије.

Он је истакао да ће утакмица сигурно да буде веома тешка.

"Неће нам бити нимало лако, имали смо дерби првенства у суботу и врло брзо је ова наредна утакмица. Имамо малих здравствених проблема, али ћемо се максимално спремити и за овај сусрет. Волели бисмо да уз подршку са трибина направимо добар резултат пред реванш у Лучанима, чекају нас две јако тешке утакмице полуфинала и морамо да будемо врло опрезни", поручио је он.

Утакмица између Црвене звезде и Младости игра се сутра од 17 сати на стадиону Рајко Митић. Реванш је 15. маја у Лучанима.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести