Милојевић на три године у ФК Војводина

Играчки кадар Војводине, која се на Златибору припрема за нову сезону, од јуче је бројнији.Након што је обавио лекарске прегледе и тестирања, талентовани двадестогодишњи Немања Милојевић потписао је уговор на три године с новосадским клубом.
Aleksandar Radovanović tokom jučerašnjeg treninga foto:Dnevnik.rs/ A. Predojević
Фото: Александар Радовановић током јучерашњег тренинга фото:Дневник.рс/ А. Предојевић

Реч је донедавном играчу Чукаричког, младом репрезентативцу Грчке и сину шефа стручног штаба Црвене звезде Владана Милојевића, који се, такође, са својом екипом припрема на Златибору.

На Златибор је стигао и нападач из Гане Афум Самјуел (27), који треба да убеди стручни штаб да заслужује њихово поверење. Због напорног путовања он јуче није тренирао, данас ће истрчати на терен и показати своје умеће. 

Иначе, играчи Војводине су преподне одрадили јак тренинг. Није никаква фраза када кажемо да је он протекао у изузетно радној атмосфери и уз одлично расположење. Тренер Веселиновић и његови сарадници од самог почетка инсистирали су на максималној посвећености раду, па је, упркос жестоком пљуску који се стуштио над Златибором, све праштало од испољене жеље капитена Николе Антића и саиграча да одговоре захтевима који су пред њих били постављени.


Могућ дуел с Мордовијом

На припремама на Златибору се налази и екипа Мордовије из Саранска, члан Прве лиге Русије (други ранг такмичења). Тренер Веселиновић, који је дуго радио у овој великој земљи, изразио је жељу да црвено-бели 20. јуна одиграју утакмицу  с Русима.


У уводном делу вежбама је командовао кондициони тренер Александар Јанковић, а онда су палицу преузели Веселиновић и помоћници Горан Шаула, Спасоје Јелачић, и Душан Ђорђевић. Играчи одбране радили су под надзором Ђорђевића и Шауле, док су за нападаче били задужени Веселиновић и Јелачић. Голмани су радили одвојено, па су Емил Роцков, Милан Илић, Вукашин Пилиповић и придошлица из Словеније 199 цм високи Филип Старић обавезе одрађивали под пажњом тренера Бранислава Радаковића.  По завршетку тренинга, уз осмехе, играчи су се окупили, а онда, уз поклич „Воша!“, одговорили капитену Антићу на постављено питање  -Ко је најбољи!.

А. Предојевић

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести