Са Вошом тренира и Гојко Качар

Фудбалери Војводине вредно тренирају у ФЦ “Вујадин Бошков” и спремају се за оно што их очекује у предстојећој сезони.
Gojko-Kačar
Фото: Гојко Качар, фото: ФК Војводина

Под надзором шефа стручног штаба Александра Веселиновића, црвено-бели раде у одличној атмосфери, а томе свакако доприноси и чињеница да заједно са њима раде поједини бивши репрезентативци Србије и некадашњи капитени “старе даме”.

Фудбалер Лехие из Гданска Милош Красић се прошле недеље вратио у Пољску и придружио припремама свог актуелног клуба, док Жељко Бркић и даље тренира са голманима Војводине. Међутим, од пре два дана, тренинзима Воше прикључио се и Гојко Качар (31), бивши фудбалер немачких клубова Херте и Хамбруга и јапанске Церезо Осаке, који је у претходне две сезоне играо за бундеслигаша Аугзбург.

С обзиром на то да му је са Аугзбургом истекао уговор, Гојко се тренутно налази у Новом Саду, а док чека да види где ће наставити каријеру, форму одржава тренирајући заједно са првотимцима матичног клуба. 

Гојко Качар је дете ФК Војводина, где је прошао комплетну омладинску школу, а члан првог тима је био од 2003. до 2008. године. За Вошу је укупно одиграо 78 утакмица и постигао 16 голова.

(ФК Војводина)

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести