Фудбалери Фрушкогорског партизана трећи у полусезони

Фудбалери Фрушкогорског партизана, заузели су трећу позицију у полусезони на табели Градске лиге Новог Сада. Момци из клуба из Буковца, који је ове године обележио 70 година

постојања и рада, играју најлепши фудбал у овом степену такмичења. То признање добијају од својих ривала. Неке утакмице су изгубили, а могли су и да их добију, међутим, они се боре и против свих недаћа у многим сегментима фудбалске игре. Најважније је да су Буковчани остали на спортској сцени, јер је клуб био у прилично тешкој ситуацији. Руководство чини све да се трзавице не осете и да момци имају  услове за такмичење.

Председник клуба Предраг Тешановић нагласио је да се људи из управе и он сналазе како знају и умеју да све буде како треба.- Ми смо једини колектив који никоме ништа није дужан, иако нам је рачун још увек у блокади. Пријају нам похвале о нашој игри које стижу од  ривала и зато мислим да смо могли много више од треће позиције на табели.

У овом тренутку могу рећи да до краја сезоне не би требало да буде проблема, али и да желимо у виши степен такмичења, што зависи и од момака. Боримо се против свих недаћа и требало би још да урадимо на реконструкцији игралишта, а имамо и направљене паное за рекламе. Надамо се да ћемо и ту прибавити новац. Такође, наша фудбалска школа ради, а води је млади тренер и наш фудбалер Марко Бабић – био је изричит Тешановић.

Интересантно је споменути да је најбољи стрелац Фрушкогорског партизана, али и полусезоне у Градској лиги Новог Сада био Мирослав Клинцов. Овај момак игра на месту штопера, а постигао је девет голова и према обавезама се односи изузетно професионално, па је и капитен екипе.
Млади тренер Мирослав Радоичић заиста је унапредио рад у екипи.

- Донекле сам задовољан пласманом, али мислим да можемо још више. У екипи је и неколико младих и талентованих фудбалера, пониклих у Буковцу. Такође, у саставу су све момци из овог места, а мислим да бисмо требали да се појачамо на неким позицијама. Преко нам је потребан квалитетан голман и још неки искуснији фудбалери. Надам се да ћемо успети да се појачамо и верујем да ћемо на пролеће играти још боље.

Имамо подршку од председника Тешановића, секретара Милутина Маричића, директора Горана Дулића и осталих чланова управе – истакао је Радоичић.

М. Павловић

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести