Фудбалери Партизана поражени од бечке Аустрије

БЕЛЕК: Фудбалери Партизана изгубили су данас од екипе бечке Аустрије са 4:1 (3:0), у трећој, последњој контролној утакмици на првом делу припрема у Турској за наставак сезоне.

Аустрија (Б) – Партизан 4:1 (3:0)

БЕЛЕК: Стадион Глорија Спортс, гледалаца: 100. Стрелци: Горгон у 3. и 5. Ројер у 25. и Ларсен у 88.  за Аустрију, а Шкулетић у 49. минуту, за Партизан. Жути картон: Нинковић (Партизан).

АУСТРИЈА: Линднер, Лајтгеб, Грунвалд, Рамсебнер, Цулехнер, Горгон, Холанд, Ројер, Зутнер, Кох, Ротпулер.

ПАРТИЗАН: Лукач, Пауљевић Н. Петровић, Б. Илић, Волков Дринчић, Марковић, Бабовић, Шкулетић, Грбић, А. Живковић. Играли су још: Ж. Живковић, Стевановић, И. Петровић, Маринковић, Брашанац, Којић, Нинковић.

Фудбалери Партизана обрукали су се у последњој провери у свом првом боравку, ове зиме у Белеку. Поражени су убедљиво од бечке Аустрије са 4:1 (3:0).

Оно што су црно-бели понављали у својој европској одисеју ове сезоне поновили су и јуче. Лоше су ушли у утакмицу, па су тако за само 25 минута дозволили противнику да три пута затресе мрежу Лукача. Београђани су деловали, млако, незаинтересовано, а тек пошто је ривал постигао три гола почели су да играју фудбал. Тако је Шкулетић у 49. минуту, после прекида Дринчића смањио на 3:1. Али, више од тога црно-бели нису могли, шта више примили су још један погодак.

Јасно је да су изабраници Марка Николића далеко од игре коју прижељкују. Бабовић се још није уклопио у екипу, а Брашанац је тек изашао из тешке повреде. Уз то, Петар Шкулетић је већ мислима у неком европском клубу. Ипак, највише шкрипи у одбрани Београђана. На три утакмице примили су чак девет голова.

Партизан се у суботу враћа у Београд, где ће радити до 5. фебруара и новог повратка у Белек. 
И. Лазаревић
 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести