Грујић: Опет као против Уругвајаца, голови ће доћи

Омладински репрезентативац Србије Марко Грујић, уочи сутрашње утакмице против Малија, поручио је да екипа мора да понови игру против Уругваја, а да ће голови доћи.

Србија је на старту првенства света на Новом Зеланду, упркос доброј партији, изгубила од Уругваја са 1:0, док је Мали надиграо Мексико са 2:0 и међусобни дуел могао би да одлучи путника у осмину финала.

"Не смемо више да размишљамо о ономе што је прошло, против Уругваја дефинитивно није био наш дан, надиграли смо јаког противника, можда и фаворита првенства, али лопта није хтела у гол. Биће боље, надам се", изјавио је Грујић за сајт ФСС.

Према његовим речима екипа не осећа притисак и труди се да ужива у сваком тренутку шампионата.

"Дошли смо  да радимо оно што најбоље знамо, да играмо фудбал и привилегија је бити део једног оваквог такмичења. Мали је класична афричка селекција, непредвидиви су и са њима је увек све могуће. Ми морамо да поновимо игру коју смо пружили против Уругваја, добили смо похвале са свих страна, а сигурно ће стићи и голови. Противник јесте мало растерећенији, али ми имамо већи квалитет и сигуран сам да ће то пресудити", поручио је Грујић.

Утакмица другог кола Д групе на првенству света игра се сутра од девет сати по средњеевропском времену.
 

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести