Илић у друштву Тотија, Буфона, Пирла...

Саша Илић легенда је Партизана, али и српског и европског и светског фудбала. Реномирани портал Талкспорт уврстио га је на листу најбољих играча светског фудбала.

аиме, у занимљивој листи топ играча од 16 до 40 година, Илић је проглашен најбољим фудбалером који и даље пружа врхунске партије иако има позне играчке године.Новинари овог портала су издвојили најбоље играче у свом годишту, а капитен Партизана проглашен је најбољим фудбалером са 39 година.

У опису Талкспорта стоји да Илић и даље сија у свом клубу, што потврђује и чињеница да је недавно потписао нови уговор са Партизаном до 2018. године.
На листи Талкспорта редом су се нашли: 16-годишњи Јувентусов талентовани клинац Мојзе Кин, међу 17-годишњацима предњачи голман Милана Ђанлуиђи Донарума, као најбољи играч са 18 година изабран је Кристијан Пулишић из Борусије Дортмунд, па следе Маркус Рашфорд из Манчестер јунајтеда (19), Деле Али из Тотенхема (20), Џошуа Кимих из Бајерна (21), Рахим Стерлинг из Манчестер ситија (22), Пол Погба из Манчестер јунајтеда (23), Нејмар из Барселоне (24), Антоан Гризман из Атлетико Мадрида (25), голман Манчестер јунајтеда Давид де Хеа (26), Герет Бејл из Реала (27), Серхио Агуеро из Манчестер ситија (28), Лионел Меси из Барселоне (29), чувар мреже Бајерна Мануел Нојер као најбољи међу 30-годишњацима, па најбољи играч света у избору ФИФА Кристијано Роналдо из Реал Мадрида као најбољи играч који има 31 годину, Арјен Робен из Бајерна (32), Дани Алвеш из Јувентуса (33), голман Арсенала Петер Чех (34), Златан Ибрахимовић из Манчестер јунајтеда (35), Ћави из Ал Сада (36), Андреа Пирло из Њујорк ситија (37), голман Јувентуса Ђанлуиђи Буфон (38), потом Саша Илић из Партизана (39), док је на зачељу те листе Франческо Тоти, легендарни фудбалер Роме, као најбољи иг-рач са 40 година.

 

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести