Илиев: Није било речи о трансферу

Спортски директор Партизана Ивица Илиев рекао је да није било контаката с Јувентусом у вези с продајом младог дефанзивца Николе Миленковића.
milenkovic nikola/Tanjug
Фото: Tanjug

Функционер српског вицешампиона је то изјавио након што је одстрањени нападач црно-белих Валери Божинов наговестио да ће Миленковић на лето прећи у клуб из Торина.

- У Партизану има много добрих, младих фудбалера. То су Никола Миленковић, Немања Михајловић, Душан Влаховић... Што се Миленковића тиче, мислим да се чека још само званични потпис и верујем да је ту све договорено за јун - рекао је Божинов за “Коријере дело Спорт”.

Ивица Илиев је, међутим, навео да није било конкретних разговора с Јувентусом око трансфера Миленковића и да се све завршило на пуком интересовању.

- Не знам... Конкретна понуда у клуб није стигла. Валери је играо у Јувентусу и можда зна нешто што што ми не знамо - рекао је Илиев новинарима на Кипру, а пренео је портал Мондо.

Спортски директор црно-белих није крио да се неколико клубова интересује за младог дефанзивца Партизана.

- Знам да постоји интересовање “старе даме”, али она није једина која се занима за Николу. Могу да набројим пет-шест озбиљних клубова и они су најавили разговоре око евентуалног ангажовања Миленковића већ следећег лета. Постоји, дакле, озбиљно интересовање, али је то далеко од тога да је све договорено - додао је Илиев.

На питање да ли је Партизан икада разговарао с представницима Јувентуса око преласка Миленковића у торински клуб, Илиев је навео:

- О трансферу нисмо причали, али су показали интересовање и распитивали се.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести