Изједначење на крају

Доњи Срем - Спартак 1:1 (0:0)

ПЕЋИНЦИ: Стадион Сувача, гледалаца око 1000, судија: Филиповић (Београд). Стрелци: Спалевић у 47. (из пенала) за Доњи Срем, а Георгијевић у 88. минуту за Спартак. Жути картони: Лакичевић, Абубакари, Обуоби и Спалевић (Доњи Срем), а Мркела, Плавшић, Ковачевић, Милић (Спартак).

ДОЊИ СРЕМ: Белић, Лакићевић, Прљевић, Лакић-Пешић, Пуношевац, Шарац (Марчета), Абубакари (Грујичић), Бељић, Крунић (Обуоби), Зец, Спалевић.

СПАРТАК: Јаношевић, Дукић (Лукић), Радовић, Антонић, Мезеи, Плавшић, Ковачевић, Балабановић (Илић), Максимовић, Мркела (Георгијевић), Милић.

У малом војвођанском дербију фудбалери Доњег Срема и Спартака поделили су бодове. Нешто ближе победи били су домаћи фудбалери који су имали благу теренску иницијативу, али су се Суботичани одлично држали и контранападима угрожавали гол Белића. Била је то тврда и борбена утакмица у којој су оба тима вребали шансе. На почетку другог полувремена после центаршута Лакићевића, Спалевић је промашио лопту а Дукић је оборио Зеца и судија Филиповић није имао дилеме и покује на белу тачку. Са линије пенала искусни Спалевић је лако савладао Јаношевића. После гола Суботичани су кренули офанзивније и имали су неколико полу прилика, међутим све до финиша меча “плави голубови” нису успевали опасније да угрозе гол Белића.

А онда, када су сви помислили да ће се сусрет завршити минималном победом Доњег Срема, Георгијевић је разорним ударцем са десетак метара савладао голмана Белића. У надокнади времена Пећинчани су погодили пречку, а Спалевићев погодак је судија поништио због офсајда.

Г. К.

 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести