Јарачани бољи од Другара

ФК Младост Војводина из Бачког Јарка победник је 54. Дневниковог турнира у малом фудбалу у конкуренцији петлића. Јарачани су у финалу победили Другаре 2:1 (2:1).

ФК Младост Војводина - Другари 2:1 (2:1)

Занимљиво је то да су се у финалу нашле обе екипе чија деца тренирају под патронатом Војводинине школе.  Иако се радило о најмлађима, играчи обе екипе су приказале занимљив фудбал, где су Јарачани били бољи и имали више шанси. ФК Младост Војводина је повела голом Вукашина Пејовића из пенала, да би Михајло Бутраковић голом окончао лепу акцију свога тима, дочекавши лопту на другој стативи коју је лагано сместио у мрежу Јарачана. 

Стрелац победоносног гола био је Вукашин Пејовић, који се одлично снашао у ситуацији један на један с голманом Николом Стефановићем. Међутим, Стефановић се убрзо истакао када је одбранио пенал Милошу Јовићу, а потом у два наврата у финишу сусрета омео Јарачане да убедљивије славе.
Треће место заузела је екипа Ауто система сабљар која је победила Орлиће 2:0. За најбољег играча проглашен је Радован Анушић из победничке екипе, одакле је и најбољи стрелац Милош Јовић, док је најбољи голман Никола Стефановић из екипе Другари.

 

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести