ЈСЛ: Звезда уз много проблема дочекује Офк Београд

Црвена звезда дочекује екипу Офк Београда под теретом два везана ремија, али и уз гомилу кадровских проблема.- Јовић је добио на тренингу јак ударац у ногу и за њега је ова полусезона завршена.
Танјуг/видео/Ђорђе Деспотовић
Фото: Танјуг/видео/Ђорђе Деспотовић

 Ракић је, такође, под упитником због повреде. Планић и Мијаиловић имају картоне, Савићевић упалу плућа, Петковић је већ дуже повређен- рапортирао је тренер Ненад Лалатовић.

Алтернативе су спремне.
- Тренутно је од нападача спреман само Деспотовић. Уместо Мијаиловића шансу добија Антић, док ће Вукашин Јовановић заменити Планића. “Романтичари” могу да буду неугодан гост.
- У последње време игра јако добро, скренули су пажњу на себе ремијем са Партизаном. Имају млад и перспективан тим, тако да морамо максимално озбиљно да уђемо у утакмицу.

Прича се врти у круг, али увек је у њој централни проблем слаба реализација.
- Анализирао сам последње две утакмице, створили смо тачно 11 изгледних шанси. Није да не стварамо прилике, већ нам је потребан само један гол па да прорадимо. Не играмо лоше, али је ефикасност проблем.

Амбициозни стручњак преузима на себе део одговорности за кризу игре и резултата, али…
- Нико од мојих претходника није давао шансу Звездиној деци. Само сам ја скупио храброст да то урадим. Али, не тражим алиби. Пара нема и баш зато треба клуб да заради 15 милиона од ових клинаца. Можда не би било лоше да смо пре четири године отишли у четврту лигу. Овако је дуг само растао. И ја сам летос имао другачији списак жеља. Није било пара. Невероватно ми је да ми сада  Броновицком дајемо 840.000 евра. Не знам која је то управа радила, знам да није ова сад, али актуелна генерација играча Црвене звезде би од тог новца живела годину дана-  констатовао је Лалатовић, указујући још једном на грешке арбитара на штету Звезде.

З. Рангелов
 

„РОМАНТИЧАРИ” БЕЗ ОПТЕРЕЋЕЊА

Рањени лав увек опасан

Изненадили су Партизан, могу ли фудбалеро Офка да исто учине и на Маракани?
- Биће то најлепша позорница на којој можемо да покажемо шта можемо у овом тренутку. Идемо на Маракану у неку руку растерећени, без морања и императива, али увек са жељом да покажемо најбоље што можемо, као што смо урадили у Хумској. Звезда је рањени лав, а тада је најопаснија. Тренутно су екипа која мора, а када велики клубови морају, онда ривали треба и да се пазе - рекао је тренер Дејан Ђурђевић.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести