Кјево хоће Ђурђића на позајмицу

Како сада ствари стоје, Никола Ђурђић ће ове зиме напустити Партизан, барем на шестомесечну позајмицу, што је једна од опција.

За нападача црно-белих који се није доказао у Хумској, заинтересован је члан Серије А Кјево Верона, који би прво да провери искусног центарфора, а ако овај задовољи, после шест месеци би дошло и до откупа уговора.

Како сазнајемо, Партизан је близу одлуке да пристане на овај аранжман, јер је Ђурђић други најплаћенији играч у клубу и ,,ваљак” жели да растерети буyет. Ипак, функционери вицешампиона Србије се још нећкају, јер би пре желели да га продају. У сваком случају, у најскоријем року треба очекивати решење читаве ситуације.

Никола Ђурђић није пуно показао у Партизану, али је пре њега имао изузетно богату каријеру, пре свега у Шведској, где је у дресу Хелсингборга, Хаугесунда и Малмеа постигао више од 60 погодака, а солидан учинак имао је и у немачком Гројтер Фирту. Кјеву је под хитно потребан прекаљени, а не баш тако скупи центарфор (за италијанске услове), па је решење видео у нападачу црно-белих. Како сазнајемо, човек заслужан за интересовање „летећих магараца” је спортски директор Партизана Ивица Илиев, који је недавно боравио на „чизми” и очигледно успоставио добре контакте.

И сам Ђурђић је заинтерсован за прелазак у Верону јер је добио јасан сигнал од тренера Марка Николића да се на њега на пролеће у Хумској не рачуна. Подсетимо, овај фудбалер је у Партизан дошао у летњем прелазном року из немачког Аугзбургу и плаћен је 350 хиљада евра.

И. Лазаревић

 

EUR/RSD 117.2038
Најновије вести